Полицай пострада при екшън в сливенския квартал „Надежда”

12:53, 03 май 17 25 441 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Двама са задържани при специализирана полицейска  операция в сливенския квартал „Надежда”, съобщиха от полицията. Акцията, съгласувана с Районна прокуратура – Сливен, е проведена тази сутрин, в светлата част на денонощието. 

Към 6  часа полицейски екипи влезли на адреси в квартала за установяване на  извършители на престъпление спрямо служители на реда снощи към 23 часа, когато полицейски екип от участък „Надежда” се отзовал на сигнал за силна музика. Екипът бил нападнат от група мъже от празнуващата компания, които започнали  да трошат служебния автомобил и замеряли униформените с бутилки. На място са пристигнали още три полицейски екипа. Причинени са материални щети на два служебни автомобила и е нанесена средна телесна повреда на полицейски служител.  Той е настанен в МБАЛ-Сливен с наранявания по главата и съмнения  за комоцио. 

При акцията тази сутрин за установяване и задържане на лицата, съпричастни към извършеното престъпление, е оказана съпротива, което е наложило използването на всички законови средства за  овладяване на конфликта и недопускане на ескалиране на напрежението.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама