Фестивалът "Табиет" идва в Пловдив с балкански вкусове и ритми

13:00, 03 май 17 25 478 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Международен панаир Пловдив ще бъде домакин на Балканският фестивал за вкусове и ритми "Табиет"  в дните между 18 и 21 май. Входът за всички събития в програмата е свободен.  Фестивалът представлява комбинация от разнобразна и атрактивна кухня, всекидневни безплатни концерти на звезди от България, Сърбия, Гърция и други страни, надсвирвания и надигравания на популярни оркестри и състави, спортни и кулинарни събития, надяждания, зони за семействата с голям лунапарк, детски атракциони, турнири по белот, табла и още много игри с награди.

В София хиляди се събраха в парк "Възраждане", за да опитат от множеството кулинарни изкушения и да чуят ежедневните безплатни концерти на известни изпълнители от Балканите.

В последния ден космическият глас Валя Балканска и нейният гайдар Петър Янев развълнуваха публиката с вечната песен „Хубава си, моя горо” и най-популярните родопски мелодии.  Очарователната Нели Петкова бе последният изпълнител, който излезе на сцената.  Майстори на най-добрите български ресторанти се погрижиха никой да не остане гладен. Бирата се лееше на корем.

Страхотни кулинарни презентации направиха двама от най-добрите български готвачи – Иван Звездев и Жоро Матев.  Подобни изненади очакват и гостите на "Табиет" в Пловдив от 18 до 21 май в панаирния комплекс.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама