Градинката на съседката Дима спечели конкурса „Добри примери има“

15:18, 03 май 17 25 604 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Градинката пред вход „Д“ на блок 71 в квартал „Строител“ сечели първо място в обявената от Община Добрич инициатива „Добри примери има“, съобщиха от общинската администрация.

Тя отправи предизвикателство към всички добри стопани от града, които се грижат за своите междублокови пространства. Дадена бе възможност на всеки, който влага енергия и старание за повече красота в ежедневието, да публикува снимки в събитие на Община Добрич „Добри примери има“ във Фейсбук от 24 април до 1 май. В този период бяха публикувани снимки от 11 градинки и междублокови пространства в различни части на града.

Оказва се, че градинката – победител е предложена от двама съседи. Стефка Иванова написа: „Това е градинката на съседката,за която тя полага грижи вече повече от 15 години“. А, Делян Василев посочи: „За градинката се грижи съседката Дима“.

Снимки: Община Добрич

На второ място е градинката по ул. "Димитър Ковачев" 10, вх. „В“, а третото е за  ул. "Хан Аспарух" 20.

Всички участвали ще получат компост, а отличените три градинки ще получат и разсад за летни цветя. Община Добрич ще се свържи с всеки участник за уточняване на времето и мястото на получаване на наградата.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама