Два русенски клуба доминираха на Държавното първенство по традиционно ушу

16:37, 03 май 17 / Спорт 25 501 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Асоциация СК "Калагия" и Клуба по ушу и тайчи към Общински младежки дом отново завоюваха Купата за най-титулуван отбор, съобщава Община Русе.

Поздравления и висока оценка за  изключителните постижения в работата с децата от СК "Калагия" и клуба по ушу и тайчи към ОМД бяха отправени към Мария Неделчева, председател и главен треньор на "Калагия" и Искра Бонева, зам.-председател и старши треньор от познавачи и зрители, колеги и родители. Впечатляващите изпълнения на децата до 16 г. и на възрастните от всички възрастови категории са оставили силно впечатление у зрители и специалисти. 

Държавното първенство по традиционно ушу 2017 се проведе в зала "Дунав" в Русе. Въпреки че в отбора на "Калагия" в това първенство са липсвали редица от най-изявените и опитни състезатели, тимът е показал, че върви уверено напред и с нарастваща техническа и, което е важно - духовна сила, с разширяващ се диапазон на спортни и творчески качества, способности и прояви. Родителите на децата от спортния клуб с радост са открили за пореден път израстването на личността и на вътрешната сила на децата - във физически, психически, мисловен и духовен аспект и нарастващата им способност за лична и социална организация и работа в екип.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама