Ученик от Езиковата гимназия в Добрич участва в новия български филм „Бензин”

21:31, 03 май 17 25 721 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Дванадесетокласникът Цветан Василев от Езиковата гимназия „Гео Милев“ в Добрич участва в новия български филм „Бензин”, съобщиха от учебното заведение.

Снимки: Личен архив

Очаква се лентата, в която Асен Блатечки не само играе, но е и режисьор, да излезе през май по кината. Филмът се сравнява от мнозина с известната поредица „Бързи и яростни“, заради бързите си коли и красиви жени.

В продукцията участват и Калин Врачански, Башар Рахал, Снежана Макавеева и Лиляна Станаилова. Интересното е, че зрителите ще могат да видят и Майкъл Медсън и Съли Ерна.

Цветан Василев от 12 „е” на гимназията е един от статистите във филма. Пред съучениците си споделя, че още не е гледал филма, тъй като ще е по кината от 19 май. За своето участие твърди: „Нищо особено като роля, но много вълнуващо като преживяване”. Включва се в поне 5-6 сцени по различно време на деня. В определени моменти е част от тълпа, която трябва да е в екстаз от "състезанието", а в други сцени преминава пряко пред камерата, като обикновен минувач. 

Атмосферата по време на снимките му се е сторила невероятна. Снимачният екип и актьорите са работили в добър синхрон, затова и Цветан се радва, че е бил част от подобно начинание. 
На въпроса екшън, скорости и любов ли е най-новият бг филм, дванадесетокласникът отвръща: „Да, това са точните думи да се опише „Бензин”.  Като статист за първи път Цветан участва във филма на Ники Илиев - "Живи легенди", където Илиев е режисьор и главен герой точно както Асен Блатечки в „Бензин”. „Ако трябва да направя сравнение между двата филма, бих казал, че "Бензин" е по-добър, защото е по-масивен като бюджет, като каст и като екшън”. 

Снимки: Личен архив

Tанците са страст за Цветан, затова и продължава да се занимава с тях. Наскоро се е върнал от София с първи награди и много емоция от състезанието "Sofia dance fest". Групата му взема първо място в категорията "Формация над шестнадесет - хип-хоп". Отделно, самият той участва заедно с едно момиче от групата, в категория "Дует над шестнадесет - contemporary dance”, също печелят първо място. 

 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама