Автомобили и автобус продават данъчните в Стара Загора

08:34, 11 май 17 25 403 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Старозагорският офис на Националната агенция за приходите (НАП) обявява търг за 18 транспортни средства. Девет леки атомобила, пет товарни автомобила, два специализирани, автобус и полуремарке, могат да бъдат закупени на търга.

 За публична продан са обявени: леки автомобили  модели: Opel Astra, VW transporter, Renault, Peugeot 406, Toyota, Hundai Santa Fe и Citroen Berlingo. Всички са в движение и добро техническо състояние. Товарните автомобили са 5 броя с марки: Skoda, UAZ, ZIL; специализирани автомобили : Skoda и ZIL; автобус – VW Crafter и полуремарке Fruehauf ED-32.

Ценовите предложения за участие в тръжната процедура се изпращат на адреса на офиса или се подават на място в деловодството.

Депозитът за участие е в размер на 20 на сто от обявената начална продажна цена и следва да бъде внесен по банков път до крайния срок 19 май 2017 г.

Търгът ще се проведе на 29 май от 11.30 часа в сградата на НАП Стара Загора.

 Огледи се извършват всеки присъствен ден, от 11-ти до 19-ти май от 10.00 до 15.00 часа, след предварителна уговорка, по местонахождение на транспортните средства в град Гълъбово,уточниха от Данъчното.

 

 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама