Безплатни ателиета ще правят щастливи децата на Добрич

09:59, 11 май 17 25 389 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Най-големият детски фестивал Детски панаир ще се проведе за първи път в Добрич на 20 и 21 май, съобщават от Община Добрич.

Деца и родители ще се радват на двудневна разнообразна програма с над 40 различни ателиета, спектакли и игри с напълно свободен достъп. Проектът се осъществява с подкрепата на Община Добрич, а цялата програма е напълно безплатна и достъпна за всички желаещи да се включат.

Десетки работилници – по стъклопис, архитектура, макиаж, пясъчни рисунки, стенопис и много, много други ще бъдат проведени в рамките на двата дни между 10.00 и 18.00 часа на площад „Свобода“ в центъра на града.

В Регионалния исторически музей и Художествената галерия също ще има специално разработени програми. Децата ще се докоснат до света на творчеството, културата, образованието и спорта под формата на арт ателиета, музикални и театрални спектакли, танци, игри за най-малките и уъркшопове за по-големите.

Детски панаир е най-големият детски фестивал в България с разнообразна програма oт десетки ателиета със свободен достъп за децата. Първото му издание е през 2011 г. в София.

Целта на Детския панаир е да се предостави възможност на по-широк кръг семейства да се включат във всички културно - развлекателни и възпитателни инициативи в рамките на събитието. Проектът е отворен към всички желаещи да се включат и направят децата щастливи.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама