Най-добрите дрифтъри с шоу в центъра на Добрич

15:54, 11 май 17 / Спорт 25 1168 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

За първи път ще се проведе Хит кар Добрич дрифт шоу, съобщиха от Общината, с чиято подкрепа то ще се реализира.

В шоуто, което ще започне в 20,30 часа на 20 май на площад "Демокрация", ще участват 10 от най-добрите дрифтъри в България. Сред тях и местната звезда – Стефан Стефанов, който е шампион на България за 2015 г. и на Румъния за 2016 г.

Към 10-те автомобила, ще се присъединят и двама от най-известните стънтъри. 

Целта на шоуто е да покаже, че атрактивните изпълнения се организират по правилата с обезопасени места за зрители, с наличието на линейка и полиция. Друга цел, която си поставя шоуто е да покаже на децата, че за да се наричаш автомобилен състезател, не е достатъчно само да се качиш на бърза кола и да даваш газ. Изисква се интелект, дисциплина, работа в екип, физическа подготовка и много други, посочват организаторите. Затова те са подготвили и забавления с децата през деня, които ще стартират в 13 ч.

Децата ще са разделени в 4 възрастови групи: момичета от 10 до 14 г; момчета от 10 до 14 г. момичета от 14 до 18 г. и момчета от 14 до 18 г.

Общо 30 деца ще спечелят възможността да се возят в колите на дрифтърите, вечерта по време на шоуто. Победителите ще бъдат определени от игрите през деня.

 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама