Катастрофа край Попово прати четирима в болница

10:44, 25 май 17 25 550 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Четирима пострадаха при катастрофа  и са настанени в търговищката болница с различни наранявания. Инцидентът е станал вчера сутринта на пътя Бяла-Попово-Дралфа-Лозница. Лек автомобил „Форд Фиеста“, каран от 71 годишен шофьор от село Светлен, е пътувал по посока Търговище, когато водачът е изгубил контрол над управлението. Колата е напуснала пътното платно вдясно, впоследствие отново се е върнала в него, завъртяла се е и се е ударила със задната си част в движещ се в посока към Попово лек автомобил „Рено Канго“, карано от 47 годишен мъж.

В резултат на пътно-транспортното произшествие в болницата в Търговище са настанени три жени и един мъж. Най-тежко пострадала е возилата се на предна дясна седалка във Форда 70-годишна жена, която е с двустранна фрактура на тазова кост. Водачът на същия автомобил е с охлузно-контузни рани. Същите наранявания имат возилите се в другата кола две жени - на 45 и на 18 години. Всички пострадали са без опасност за живота. 

На водачите на двата автомобила са взети проби за а евентуално наличие на алкохол, които са отрицателни. По случая е образувано досъдебно производство, информираха от пресцентъра на Областната дирекция на МВР.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама