Започва изпълнението на обекти на община Тервел

12:03, 25 май 17 25 461 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Приключиха част от обществените поръчки за избор на изпълнители на ремонти на общински обекти в Община Тервел, съобщи заместник-кметът Дияна Илиева.

Резултатите от тях са, че различни строителни фирми ще изпълняват строителни работи в Община Тервел.

Добричката фирма “Атанасов.М.“ ЕООД ще ремонтира покрива на кметството в с. Орляк и на клуба на пенсионера в с. Коларци. Новопазарската фирма ЕТ „Газстрой - Даниела Петрова“ ще работи по медицинския кабинет в с. Честименско, покривите на кметствата в селата Зърнево и Божан, залата в кметството на с. Каблешково, строежите на клуба в кв. “Север“ и допълнителната сграда на джамията в Тервел и по клуба на пенсионера в с. Безмер.
Русенската фирма „МИК БИЛД РУСЕ“ ЕООД ще изпълнява вътрешния ремонт на читалището в Тервел. Строителството на новия църковен храм се изпълнява от добричката фирма „Добруджа Билдинг“ ЕООД, а „Пътно строителство“ АД правят обслужваща улица и допълнителни паркоместа в гробищния парк в гр. Тервел. Предстои да бъдат избрани изпълнители за изграждане на канализационен клон по улици „Захари Зограф“ и „Оборище“, които са извън воден цикъл, както и за укрепване на свлачище по водосток на улица „Цар Иван Асен II” в гр.Тервел.

 

 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама