Аниматори ще пренесат децата в приказния свят на любимите им герои

08:26, 31 май 17 25 580 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Пъстра програма с много забавления очаква децата от всички възрасти в Разград за Международния ден на детето – 1 юни, съобщиха от общината. 

Първото събитие е днес от 10.30 часа в отдел "Изкуство" на Регионална библиотека "Проф. Боян Пенев". Там ще се проведе празник за децата и семействата, подпомогнати от община Разград по общинската програма „Ин витро“. Проявата се организира за първи път от общинската администрация.

От 19 часа в салона на НЧ „Развитие1869” ще бъде представена премиерата на комедийната пиеса „Женско царство“ по Ст.Л.Костов. Актьорите, които играят в нея са тийнейджъри от Младежка формация за театър „Импулс“ с ръководител Веселин Керемедчиев.
На самия Първи юни всички деца са поканени в Градския парк, където аниматори от група „Веселяци” от Русе, облечени като 15 различни приказни герои ще играят с децата и ще ги пренесат в приказния свят на любимите им герои. Забавната програма започва от 16 часа пред Ронда, а при лошо време ще бъде в Общинския културен център.

По-рано през деня, от 11 часа в залата но Общинския културен център ще бъде представена премиерата на детския спектакъл  „Шарени приказки“ на Драматичния театър в Разград. В празничния ден всеки желаещ ще може да си направи безплатна регистрация в детския отдел на РБ ”Проф. Боян Пенев”.

Празнично забавление по случай Деня на детето организират и в останалите общини в областта. Ръководството на община Кубрат кани децата на града и общината на 1 юни от 10 часа в Спортната зала на градски празник. На първи юни от 17.30 часа пред читалище „Съзнание – 1891” община Исперих организира детско шоу. Аниматори и магове ще забавляват всички малки и пораснали деца.

 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама