Степан Хиндлиян: “ Левски ” се е превърнал в схема

11:49, 31 май 17 / Спорт 25 436 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Председателят на Националния клуб на привържениците в оставка на “Левски”  - Степан Хиндлиян,  гостува в ефира на "България Он Еър"и говори за причините за напрежение в сектор "Б" и ужасяващото състояние на клуба. Според един от лидерите на агитката, те се коренят в задуклисието и схемите, които се често срещано явление в “Левски” в последните години.

"Това, което видяхме в последния мач между “Левски” и ЦСКА със събличане на играчи, е сигнал към тези, които умишлено унищожават футбола, и в частност “Левски.” Когато се вникне под повърхността, ще стане ясно, че не момчетата, които проявяват агресия, а едни други хора, схеми и системи го унищожават.

“Левски” се е превърнал в схема. В схемата на някого, който върти сделки на гърба на клуба. И който няма интерес да има голяма и сплотена публика. Защото в нея има освен момчета с качулки, и такива с акъл в главата. Защото ако те останат зад една кауза, биха могли да препятсват модела. И това не е моделът "Кой", "Той", "Бай".

Въпросът е не кой стои зад момчетата, а кой унищожава клубът вече десета година. Унищожава го не Кой, а моделът "България". “Левски” се източва брутално, Намира се в зависимости - политически, икономически.

Това е моделът "България". Защото тук, в тази държава, всичко се случва по схема. Схема е пътното строителство, съдебната система, схема има във всички сфери на обществото. Те ни приспиват и ни казват, че трябва да си мълчим, и трябва да гледаме как ни унищожават", заяви Хиндлиян.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама