Утре заседава Областният оперативен екип към Областния съвет за превенция на домашното насилие

14:37, 31 май 17 25 361 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Областният оперативен екип към Областния съвет за превенция на домашното насилие в област Разград заседава утре, съобщиха от областната администрация в Разград.

На заседанието заместник-председателят на Съвета и председател на сдружение „Център на НПО в Разград“ Георги Милков ще представи отчета за дейността на институцията през 2016 г. Секретарят на Съвета и главен експерт в Областна администрация Светлин Симеонов пък ще представи плана за 2017 г. Членовете на съвета ще обсъдят и Програма за превенция на домашното насилие в учебните заведения, представена от Диляна Георгиева.

Областният съвет за превенция на домашното насилие в област Разград е постоянно действащ консултативен орган към Областния управител на област Разград и е първата подобна структура в страната, припомнят от областната управа. Включва представители на над 40 ангажирани с темата институции и организации от област Разград. За по-оперативната работа на структурата и бързо изпълнение на текущи задачи преди година бе създаден деветчленен Областен оперативен екип. 

Заседанието на Областния оперативен екип към Областния съвет за превенция на домашното насилие в област Разград започва в 11 часа в зала 712 на Областна администрация - Разград

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама