В Плевен ще се проведе информационна кампания за образование в чужбина

08:04, 05 юни 17 25 480 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Консултантът за  образование в чужбина  "Интеграл" организира информационна кампния в  23 български града, където безплатно ще бъдат предложени серия от специализирани презентации за ученици и  родители. Това съобщава на официалния си сайт най-голямата у нас платформа за чуждоезиково обучение и образование в чужбина. Събитието, което е под надслов "Консултантите на "Интеграл" идват в твоя град", ще се проведе в Плевен на 6 юни в хотел "Ростов" от 18 ч.

По време на събитието посетителите ще научат всичко за подобряването на езиковото ниво с помощта на езикови ваканции и курсове. Желаещите ще научат и условията за кандидатстването  и приема в елитен западен колеж или  в топ университет и как да изберат подходяща специалност.
На срещата ще бъдат представени и  възможностите за финансиране на средното и висшето образование под формата на студентски кредити и стипендии.

"Интеграл" е с 25-годишен опит в сферата на образованието. Представлява повече от 500 партньорски организации в лицето на чуждестранни и български университети, средни училища и езикови центрове. Организатор е и на най-голямото изложение в България – „Световно образование”, което се провежда от 2004 г. в редица градове у нас.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама