Весна Змиянац, Валя Балканска и „Сигнал” на „Добрич Мези”

09:47, 05 юни 17 25 998 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Музикална и спортна програма, обедни и вечерни концерти, уроци по български народни танци, кулинарни атракции и много награди обещава второто издание на фестивала „Добрич Мези”. Второто му издание ще се проведе от 8 до 11 юни от 10 до 22 ч. в градския парк „Свети Георги“.

Организатор на фестивала на балканската култура и кулинарно изкуство е фондация „Румънеца и Енчев“ Със съдействието на Община Добрич.

В рамките на четирите дни на фестивала организаторите обещават срещи с най-добрите кулинарни майстори и най-добрите балкански изпълнители.

Първата вечер концерт ще изнесат групите „Сигнал“ и „Хоризонт“. На 9 юни е концертът на Борис Солтарийски, на 10 юни публиката ще радва Весна Змиянац, а на 11 юни е вечерният концерт на Валя Балканска и Славка Калчева.

Фестът ще има целодневна безплатна програма, включваща турнири по табла и белот, състезания по надяждане и биърпонг, както и участие на най-талантливите млади групи, състави и изпълнители от Добрич. За децата ще има целодневна безплатна детска анимация.

 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама