Стефан Вълдобрев изненада старозагорски младоженци

15:22, 05 юни 17 25 1474 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Двама старозагорци избраха плажа в Созопол, за да си кажат заветното „да” и да станат семейство. Таня Джиновска и Венцислав Георгиев от години живеят и работят в Брюксел, но избраха България, за да се врекат в любов за цял живот.

Венчавката на плажа на Аркутино, поизпоти гостите от Белгия и Франция, но успяха къде с обувки, къде без да се включат в купона.

Една от атракциите беше преминаването на младоженеца под шпалир от бухалки за бейзбол. Венци е един от първите участници в отбора на езиковата гимназия „Ромен Ролан” по бейзбол. Кумът му Огнян Гаджев и съотборниците му, най-напред спретнаха ергенско парти в бейзболен вихър, а след това го прекараха през шпалира на плажа. Колегите му от Белгия пък, го изненадаха със специален клип, в който пееха всички от офиса.   

Приятелките на Таня не останаха по-назад. Моминското й парти обиколи няколко страни в Европа с много веселба и момински сълзи.

Голямата изненада във вихъра на купона обаче бе появата на съгражданина им Стефан Вълдобрев. Той бил любимец на двамата влюбени, затова родителите им решили да го поканят на сватбата. Той пък веднага се съгласил да стане част от тържеството.

Вълдобрев влетя в залата с песента „По-полека” и взриви участниците в сватбената  церемония. Булката и младоженеца запяха заедно с него, а чужденците затаникаха в унисон с песента.

Както си е по реда, сватбарите посрещнаха изгрева на слънцето в Созопол.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама