В Министерството на отбраната беше възстановен социалният диалог

18:11, 05 юни 17 25 282 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Министърът на отбраната Красимир Каракачанов се срещна с председателите на синдикалните организации в Министерството на отбраната. Предаде БГНЕС.

В разговорите участваха председателят на Федерацията на независимите синдикати от отбраната „Българска армия“ към КНСБ Георги Братованов и председателят на Националния синдикат „Отбрана” към КТ „Подкрепа” Тодор Воденов, както и заместник-министърът на отбраната Атанас Запрянов.

Целта на срещата, инициирана от синдикатите, беше възстановяването на социалния диалог в Министерството на отбраната и набелязване на въпроси и теми, по които социалните партньори да си сътрудничат. Синдикалните лидери бяха единодушни в становището си, че Министерството на отбраната поддържа конструктивен социален диалог в интерес на хората в отбраната.

Министър Красимир Каракачанов отбеляза, че ръководството на Министерството на отбраната и синдикатите са на едно мнение по редица проблемни въпроси и ще се търси възможност за тяхното решаване.

Участниците в срещата се договориха в най-кратки срокове да се възстанови работата и дейността на органите за социално сътрудничество в Министерството на отбраната.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама