Община Добричка набира персонал по проект

07:00, 08 юни 17 25 425 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Педиатър и социален педагог търси Община Добричка по проект  „Равен шанс за всички деца“. Обявен е подбор за набиране на персонал за услугата „Ранна интервенция на уврежданията и индивидуална педагогическа подкрепа за деца с увреждания“.

Педиатърът ще проучва и анализира индивидуалните потребности на децата с увреждания, ще насочва родителите към подходящи дейности от услуги за ранна интервенция, ще работи на терен и ще извършва посещения по домовете. Ще информира семействата за диагнозата и здравните потребности на детето, ще изследване на здравословното и физическо състояние за развитие на детето, ще насочва детето с увреждане към други специалисти.

Социалният педагог ще осъществява взаимодействие с родителите на децата, бъдещите учители; ще участва в разработване на индивидуални планове; ще провежда индивидуални занимания с деца с увреждане. Ще изгражда и развива умения за социално включване на децата с увреждания като прилага присъщите за тях способности за творчество и опознаване на света чрез игрови занимания обучения и други.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама