Хванаха автоджамбази, действали в община Несебър

09:15, 08 юни 17 25 452 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Служители от Районно управление – Несебър са задържали криминално проявените С. С. на 28 години и 35-годишния П. Д., и двамата от Варна. Около 19.00 ч. снощи те извършили кражба на сумата от 530 лв. от лек автомобил „Алфа Ромео”, с пловдивска регистрация, и сумата от 40 лв. от „Пежо 307”, със старозагорска регистрация. Това се случило, докато колите били паркирани в местността Акротилия край Несебър.

Установено е, че автоджамбазите се придвижвали с „Рено Туинго”, с бургаска регистрация, собственост на С. С. В багажника на возилото в тайник в пожарогасителя са намерени и иззети заготовки за ключове, завършващи с шестограм в края, както и ключ за лек автомобил „Мерцедес С 180”, с варненска регистрация, също собственост на С. С., паркиран в близост. При извършеното претърсване на автомобила са открити и иззети отвертки и раздвижен ключ.

Двамата крадци са задържани с полицейска заповед за срок до 24 ч. Работата по случая продължава от служители на отдел „Криминална полиция” при ОДМВР - Бургас и Районно управление – Несебър.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама