БФС става част от Ajax Camp Sofia

14:07, 08 юни 17 / Спорт 25 329 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Българският футболен съюз застава зад проекта на академията на холандския гранд Ajax, която организира у нас AJAX CAMP SOFIA. Събитието, което ще се проведе от 21 до 25 август в новоизградената база на Националния отбор по футбол в Бояна, ще бъде подкрепено от БФС. Представител от ръководството на футболния съюз лично ще открие кампа на най-добрата и успешна детско-юношеска школа в света. Това информира БГНЕС.

В AJAX CAMP SOFIA ще могат да се включат подрастващи, които ще бъдат обучавани от специалисти на Ajax с най-добрата тренировъчна програма, включваща по 2 занимания дневно. Треньорите от холандския клуб ще разкрият на родните таланти от първа ръка тайната на “тоталния футбол”. Така в седмицата от 21 до 25 август младите ни футболисти, освен че ще имат възможност да научат най-важните уроци за футболната игра от доказани авторитети, ще получат и уникалния шанс да бъдат забелязани.

AJAX CAMP SOFIA ще бъде отворен за всички родители, които искат отблизо да следят тренировките на наследниците си. Всяко дете ще получи тренировъчна екипировка, а след края на академията, включилите се в кампа ще получат сертификат от хегемона в детско-юношеския футбол.

Този август опитът и философията на най-добрите в света ще достигне до родните таланти, за да им помогне да реализират истинския си футболен потенциал.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама