Мъж от Разградско е виновен за вчерашната катастрофа край Слънчево

15:35, 08 юни 17 25 1021 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Мъж на 29 години от разградското село Побит камък е шофирал лекия автомобил „Ягуар“, който причини катастрофа вчера на автомагистрала „Хемус“ край Слънчево, съобщиха от областната дирекция на МВР във Варна. Поради движение с несъобразена скорост той застигнал и блъснал отзад движещия се в лявата лента лек автомобил „Рено“. След сблъсъка двете коли са се отклонили и се блъснали в мантинелата, като ягуарът излязъл вдясно от пътя.

При катастрофата няма тежко пострадали. Шофьорът на реното – 53-годишен мъж, е настанен с две счупени ребра във варненската болница „Света Анна“, без опасност за живота. С контузни наранявания е 25-годишна пътничка от същата кола, която след медицински преглед е освободена за домашно лечение. По случая има образувано досъдебно производство.

Несъобразена скорост е причина и за друга катастрофа на автомагистралата около 2 часа по-късно в района на Аксаково. При нея „Тойота“ с 31-годишен шофьор застигнала и блъснала отзад движещ се отпред „Опел“. Пострадали са 58-годишна пътничка и дете от втория автомобил. Те са с контузни наранявания. След медицински преглед са освободени за домашно лечение, няма опасност за живота им.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама