Фил Колинс падна лошо в хотелска стая и отмени концерт

16:45, 08 юни 17 / Любопитно 25 336 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Известният британски музикант и лидер на група Genesis („Дженезис") Фил Колинс беше спешно откаран в болница тази нощ след като падна в хотелската си стая, съобщи говорител на 66-годишния барабанист и вокалист. Това информира БГНЕС.

„Той падна в хотелската си стая през нощта и си удари главата в стол”, съобщи говорителят на Колинс и добави, че инцидентът е резултат от операция на гръбнака, която му беше направена преди две години. Колинс е получил рана до окото и се е наложило тя да бъде шита и главата му е бинтована.

Два концерта на Колинс, които трябваше да се състоят в лондонската зала „Ройъл Албърт хол” тази вечер и утре, бяха отменени. Колинс ще излезе пред публика в Лондон на 26 и 27 юни.

В неделя Колинс трябва да продължи турнето си в Кьолн, а след това в Париж.

В края на юни певецът трябва да изнесе концерт в лондонския Хайд парк.

Фил Колинс е носител на седем награди „Грами” и на „Оскар” за песента You'll Be In My Heart към анимационния филм „Тарзан”.

Продал е над 150 млн. плочи.

Филип Дейвид Чарлз Колинс започва като барабанист, след напускането на Питър Гейбриъл става солист на прогресив рок групата „Дженезис”, а от 1981 се отдава на солова кариера с албума Face Value.

От средата на 90те години има проблеми със слуха. Заради повредени нерви на двете ръце той вече не може да свири на ударни инструменти.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама