Правилата в Европейския съюз при държавните помощи дискутират в Стара Загора

07:30, 12 юни 17 25 447 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Областен информационен център Стара Загора Ви  организира днес информационна среща – дискусия на тема „Прилагане на правилата на Европейския съюз в областта на държавните помощи – използване на Регламент „de minimis”за постигане на съответствие с режима на държавните помощи по проекти на публични бенефициенти”.

Форумът  ще се проведе от 13.15 часа в конферентна зала на Международен младежки център Стара Загора.  Лектор ще бъде Добромир Тенев, магистър по право, специализирал в областта на Икономическо право на Европейския съюз (ЕС).

Експерти от СИБАНК EАД и Банка ПИРЕОС  ще представят Оперативна програма Инициатива за малки и средни предприятия на ЕС като част от сключените им споразумения с Европейска инвестиционна банка.

Добромир Тенев ще коментира практическото прилагане на правилата на Европейския съюз в областта на държавните помощи, както и постигане на съответствие с режима на държавните помощи. Ще говори и за използване на Регламент De minimis за постигане на  съответствие с режима на държавните помощи по проекти на публични бенефициенти и механизми за подкрепа на регионалните и местни власти в областта на спазването на режима на държавните помощи.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама