Пиян младеж беснее срещу полицаи до скейт парка в „Изгрев“

08:24, 12 юни 17 25 2033 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Пиян младеж е арестуван за хулиганщина спрямо обикновени хора и полицаи в комплекс „Изгрев“, съобщиха от Областната дирекция на МВР.

Снощи около 19.04 ч. в Пето Районно управление – Бургас е получено съобщение за инцидент, възникнал в района на скейт площадката в парка до магазин „Велека“. Група младежи с велосипеди, употребяващи алкохол, били задръстили алеята и пречили на преминаващите от там. При направена им забележка един от младежите агресивно започнал да обижда хората.

Повиканият на място полицейски патрул не само не стреснал младежа, но дори още повече го вбесил. Той станал агресивен, отказал да се съобрази с разпорежданията на органите на реда, заради което се наложило за задържането му да се използва физическа сила и да му бъдат поставени белезници.

Установено е, че задържаният е криминално проявеният 23-годишен А. Г. от Ямбол, който многократно обидил полицейските служители и оказал яростна съпротива при задържането. Хулиганът е отведен в Пето Районно управление – Бургас, където при проверка с дрегер за употреба на алкохол апаратът отчел 1,21 промила.

Полицията продължава да работи по случая.

 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама