Областният на София забрани продажбата на държавна собственост

08:43, 12 юни 17 25 335 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Областният управител на София област Илиан Тодоров е издал заповед, с която забранява продажбата на държавна собственост. За това той се похвали пред Нова телевизия. Заповедта ми ще е валидна докато следващият областен я отмени, заяви представителят на Атака. "Спира се продажбата на държавни имоти в Софийска област. Съжалявам, че Атака нямаше възможност да направи нещата преди 10 години. Ако това беше станало, нямаше да има разграбена държава. Аз съм първият от 28-те областни управители, който забранява продажбата на държавни имоти", сигурен е Тодоров.

Преди дни той беше приет от патриарх Неофит, за да получи блогословия за новата си работа на губернатор. "Тримата съпредседатели на Обединени патриоти са се събрали и са решили да ме назначат на този пост", призна Илиан Тодоров.

Новият областен управител е стартирал социална програма за деца в неравностойно положение. "Софийска област има вила на Боровец, която досега се ползваше от депутати и политици. Сега социално слаби деца от 22 общини на областта ще могат да почиват там през зимата и лятото. Докато са на почивка ще могат да учат по час на ден религия. Почивката им ще е напълно безплатна", обясни проекта си областният управител.

Първите деца са от община Ботевград, които ще почиват от 16-19 юни 2017 г. на вила „Горска поляна“ в Боровец. Тодоров благодари на кмета на Самоков, защото той е осигурил храната на първите малчугани.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама