Спор между цивилен полицай и байкър станал причина за екшъна в „Изгрев“ (видео)

10:50, 12 юни 17 25 1022 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Възникнал спор между полицай в цивилни дрехи и байкър е станал причина за екшъна със задържането на младежа на скейт парка в комплекс „Изгрев“. Това съобщиха от Областната дирекция на МВР за Topnovini.bg.

Снощи около 19,00 часа блюстителят на реда направил забележка на групата момчета с колелета, че са заели пешеходната алея и пречат на приятелката му, която нямало откъде да мине с кучетата си. Единият от групата, който видимо бил употребил алкохол, се скарал с полицая, а показаната карта на служител на МВР не подействала възпиращо на байкъра. Тогава полицаят се обадил на тел. 112 и на мястото пристигнали други униформени, които с употребата на физическа сила щракнали белезниците на развилнелия се хулиган.

Свидетели на инцидента, намиращи се в този момент на скейт парка, имат друга гледна точка за случилото се.

Мария Халваджиева е споделила кадри от екшъна в „Изгрев“ в интернет. Според нея агресията е причинена от цивилния полицай.

Ето какво разказва жената в социалната мрежа фейсбук (текстът е без редакторска намеса):

„Здравейте, драги зрители!

Искам да Ви запозная с поредния случай на агресия от страна на нашата родна Полиция.

Случката се развива в град Бургас. Слънчев следобед,а именно днес 11.06.2017 г. Аз с трите си деца съм на скейтпарка в "Изгрев". Виждам в един момент, че сина ми е при група хиксъри и там се случва някакъв словесен конфликт. Отивам и виждам как едно момче, хиксър, който се казва Алекс от Пловдив, до колкото разбрах, дошъл с група приятели да покарат в Бургас, но имал злочесната съдба да се срещне с поредната комплексирана бургаШка батка, която се оказва и цивилка.

Та съответната цивилка, почва да се кара с момчетата и да ги обижда,че са наркомани и прочее, защото, видиш ли карат колелета и не изглеждат като него, не носят шорти Адидас. Скандала пък е продиктуван от мацката му, която нямала от къде да мине с кучетата си.

Казвам Ви, само в България, някой може да ти даде определение за умствен капацитет и характеристика, че си пияница и наркоман от това как изглеждаш.

В крайна сметка Батката, така ще го наричам се обади на колегите си и по особено жесток начин прибраха момчетата, които просто искаха да покарат в минало годишния най-добър град за живеене.

Имаше свидетели - много при това. Баба и дядо на по 70 години също изразиха мнението си, че Батката е провокирал цялата драма, но нас няма кой да ни чуе, защото ние сме гласа на България, а не закона, който явно не се спира пред никой и нищо в името на ядосан колега...

Господа полицаи, Вие за мен никога няма да бъдете Авторитет.“

От полицията съобщиха, че задържаният е криминално проявеният 23-годишен А. Г. от Ямбол. Той е отведен в Пето Районно управление – Бургас, където при проверка с дрегер за употреба на алкохол апаратът отчел 1,21 промила.

[[{"fid":"90226","view_mode":"video_standart","fields":{"format":"video_standart","field_video_description[und][0][value]":""},"type":"media","field_deltas":{"1":{"format":"video_standart","field_video_description[und][0][value]":""}},"attributes":{"alt":"Агресия на нашата родна полиция!","height":526,"width":1000,"class":"media-element file-video-standart","data-delta":"1"},"link_text":null}]]

 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама