Tрета работна среща проведоха репортерите от „творческа работилница за идеи и иновации“

13:59, 12 юни 17 25 425 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

9-ти юни - Международният ден на приятелството събра отново младежите от седемте общини на област Разград. На своята последна работна среща те обсъждаха материалите, които ще бъдат поместени в новият брой на „Вестник без име - от и за младите хора“, съобщи Диляна Георгиева от Сдружение "Младежки форум 2001 - Разград".

Идеята да се чуе гласът на младите хора от малките населени места ентусиазира младежите. Припознали вестника като „свой“, те представиха много добри и интересни материали. Есета, интервюта, тийн размисли, поезия, спорт и забавна страничка ще разказват за мечтите, надеждите, съмненията, проблемите и „житейската мъдрост“ на младото поколение от Разградска област, обясни Георгиева.

 В края на срещата редакторският екип изготви макет на вестника и определи неговата визия. Творческата работилница отбеляза финала на своята работа с играта „сладко благодаря“, в която всеки репортер благодари на свой колега за подкрепата и съпричастността по време на съвместната им работа. Подкрепени със сладък бонбон и окрилени от добра дума се родиха и нови приятелства.

Очакваме новият брой на вестник без име - шарен, весел, изненадващ и интригуващ - да излезе през месец септември 2017година. Той ще се разпространява безплатно сред ученици, младежи и граждани в област Разград, допълни Диляна Георгиева.

 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама