Задържаха трима шофьори в Стара Загора

15:48, 12 юни 17 25 531 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Само за ден в Стара Загора са задържани трима водачи, седнали зад волана след употреба на наркотични вещества или алкохол, съобщиха от полицията.

Вчера в Първо районно полицейско управление е образувано бързо производство срещу П.В., на 30 г., от Стара Загора, затова че в областния град,  по ул. "Антон Марчин", е управлявал лек автомобил "Рено Клио" след употреба на наркотични вещества -  канабис  и амфетамин, установено с техническо средство.

Във Второ районно управление пък вчера е образувано бързо производство срещу старозагореца Ж. Ж., на 32 г., затова че на ул."Ген.Гурко", е управлявал лек автомобил "БМВ", след употреба на наркотични вещества - канабис, амфетамин и метамфетамин, установено с техническо средство.

Срещу 37-годишният Т.Т. пък производството е затова, че в Стара Загора, по ул."Ген.Столетов", е управлявал лек автомобил "Фолксваген" след употреба на алкохол с концентрация 1.23 промила в издишания въздух, установено с техническо средство. Тримата водачи са задърфани за срок до 24 часа, уточниха от полицията.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама