50 деца от Пордим ще гледат мача на Бербатов в столицата

11:47, 14 юни 17 25 364 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

50 деца и младежи от Средно училище „Св. Св. Кирил и Методий“ в град Пордим ще гледат безплатно благотворителния мач, организиран от Димитър Бербатов на националния стадион в столицата тази вечер. Това стана  възможно благодарение на призива на председателя на Националното сдружение на сираците в България  Слави Михайлов към шефа на официалния фен клуб на „Манчестър Юнайтед“  Емил Йорданов. 

За по -малко от седмица членовете на клуба събраха необходимите средства за закупуването на билети за талантливите деца от училището. Идеята е чрез посещението на благотворителния мач децата да изживеят емоцията и да видят световно известни футболисти, сред които и Димитър Бербатов.

Благотворителният мач All Stars 2017, който Димитър Бербатов организира,  е тази вечер на националния стадион „Васил Левски“  На полувремето  на All Stars 2017 зрителите ще видят обявяването и връчването на наградите на фондация „Бербатов“, които се дават на изявени деца в категориите изкуство, наука и спорт.  Сред тяп са и шест плевенски деца.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама