Волейболна икона отпразнува рождения си ден в елитна компания

16:31, 14 юни 17 / Спорт 25 527 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Българската волейболна легенда Цветана Божурина отпразнува рождения си ден в компанията на Матей Казийски, Радостин Стойчев и други свои приятели. На семпло тържество бившата трикратна шампионка на България по волейбол ознаменува 65-тия си рожден ден.

Божурина е родена на 13 юни, 1952 г. в Перник. Омъжена е за Сандро Филипини, който е журналист в един от най-авторитетните италиански спортни ежедневници „Гадзета дело спорт“.

Освен с титлите, които завоюва на родната спортна сцена, тя може да се похвали и с три титли на Италия, Купата на шампионите от 1979 г.  Носителка е и на Купата на националните купи от 1981 г.;.

 

 

С националния отбор на България тя е Бронзова медалистка от Олимпиадата в Москва през 1980 година, европейска шампионка от 1981 година в София и бронзова медалистка от Европейското първенство през 1979 г. във Франция.

На стената си в социалната мрежа фейсбук тя благодари на всички за пожеланията към нея и най-вече на близките си приятели. Съобщението гласи:

 

 

През целия 13 юни получих безброй прекрасни поздрави, пожелания и виртуални цветя, които благодарение на магьосника Сандро, на залез слънце се превърнаха в истински! Но магията не беше в цветята, а в скъпите ми приятели.... Изненадата беше пълна и омайваща! Щастието ми също!! За това не ми се сърдете вие, които не получихте моите сърдечни благодарности!! Бях с чудни хора - VERI AMICI!

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама