Варненска премиера на новата книга на Емил Конрад

09:00, 12 ное 17 / Култура 25 542 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

 

Едно от пародийните превъплъщения на най-популярния български влогър Емил Конрад – Силвето, се превърна в главен герой и на най-новата му, четвърта книга. След София и Пловдив младият автор пристига във Варна, за да представи „Книгата на Силвето.“

Ако не знаете коя е Силвето, тя би се представила като Instagram знаменитост, онлайн явление и клубна стихия, която в свободното си време работи над себе си. По един своеобразен начин първата (а вероятно и последната) стихосбирка на русата фурия отправя критика към масовата култура у нас чрез ироничните си послания и придружаващите ги забавни кадри, илюстриращи ежедневието на една средностатистическа „кифла“.

Внимание! Продуктът съдържа пародийни образи и следи от ирония, които се използват за лечение на силна зависимост от лайкове, селфита и чалга клубове. Не консумирайте без чувство за хумор. Ако сте алергични към кифли, Ютюб, Инстаграм, Фейсбук, Туитър и други социални мрежи, моля, прекратете употребата на този продукт. Възможно е да се появят нежелани реакции като възмущение, гняв, неразбиране и отричане. Да се съхранява на място, недостъпно за лица под 16-годишна възраст“, предупреждава авторът. “.

А всички останали Емил Конрад очаква днес от 12ч. в Мол Варна, като за улеснение на феновете на влогъра книжарницата в търговския център ще обособи специален щанд в централното фоайе, където желаещите ще могат да си купят „Книгата на Силвето“, за да получат на място автограф от автора й.


 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама