Лана Дел Рей спира песен, заради сексуален скандал

16:00, 30 ное 17 / Любопитно 25 1099 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Лана дел Рей вече няма да пее песента си „Кола” по време на концерти, тъй като тя е била вдъхновена от фигури, като опозорения филмов магнат Харви Уейнстейн.

65-годишният сновател на компанията Weinstein, се разследва от полицейски служители в САЩ, след като няколко служители и актриси го обвиниха в сексуален тормоз и нападение.

В песента си от 2012 г. Лана изобразява филмов магнат, който предлага богатство в замяна на секс, на звезди от женски пол, и пее: "Харви е в небето с диаманти / И това ме прави луда / Всичко, което иска, е парти с красивото си бебче. "

Тя потвърди, че ще спре да пее песента в интервю за MTV, като заяви: "Това е единственото правилно нещо, което трябва да се направи".

В резултат на обвиненията срещу Уейнстейн други предполагаеми жертви на сексуално насилие излязоха да разкажат историите си, предизвиквайки интензивен дебат за поведението на мъжете в развлекателната индустрия.

Певицата обяснява, че когато написала песента, тя е гледала на действията на могъщите мъже по-невинно, отколкото сега.

"Когато написах тази песен, предполагам, че съм имала предвид американски бижутер..", обясни тя. " Не съм сигурна, мислех, че това е смешно по онова време, но очевидно е много тъжно. Подкрепям жените, които са проговорили по темата. Мисля, че са наистина смели.”

В резултат на това Лана няма да изпълни песента по време на предстоящото турне в САЩ.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама