Елън Дедженеръс дава 1 милион долара на фенове

18:20, 02 фев 18 / Любопитно 25 477 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

60-годишната водеща на работи съвместно с марката "Cheerios", за да насърчи хората да се включат в кампанията "Един милион акта за добро", а по време на шоуто си "The Ellen Degeneres Show" в четвъртък (01.02.18), Елън изненада публиката, която беше съставена изцяло от хора, участвали в кампанията - със специален подарък.

Тя каза: "Искам да отделя малко време, за да кажа, че всички в публиката са тук поради специална причина. През целия сезон съм си партнирала с марката Cheerios, за да насърча хората да направят един милион дела за добро, а вие сте точно такава аудитория и това ни помогна да постигнем целта си.”

Тогава Елън каза на публиката да провери под местата си, за да видят дали има кутия, тъй като всеки щастлив стол ще спечели награда. Когато всеки от студиото с капацитет 400 човека вдигнаха по една кутия, Елън разкри, че всички присъстващи ще получат равен дял от 1 милион долара.

Тя продължи: "Благодарение на всеки един човек в тази публика, светът е изпълнен с доброта и ние сме достигнали до един милион акта на добро, заради всички вас.Така че искам да направя нещо, което никога не сме правили досега.Това е голямо добро, нали?”

"Вие всички ще споделите този подарък, това е най-големият подарък, който някога съм давала на някого, и се надявам да продължите да правите добро и занапред. Един милион долара! Това са много пари!"

Сред хората в публиката бяха учители, които дариха бъбрек на майка на ученик, двойка, която кара 800 мили, за да достави храна по време на урагана Харви, и човек, който напуснал работата си, за да направи село за селскостопански животни.

В студиото на Елън имаше 400 души, така че всеки от тях си тръгна с по $ 2,500.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама