Анастейша отново с концерт в България

13:42, 06 мар 18 / Култура 25 624 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Американската поп дива Анастейша идва за втория си концерт в България на 1 юли в зала 1 на НДК. С над 30 милиона продадени албума, звездата продължава да твори и да впечатлява феновете си по цял свят. 

В България Анастейша се очаква да изпълни най-големите си хитове - "Left Outside Alone", "Not That Kind", "Paid My Dues", "Sick and Tired" и "I'm Outta Love", а концертът ще започне с песни от новия й албум "EVOLUTION". 

Така е озаглавено и турнето на звездата, което ще обиколи голяма част от европейските градове, като София ще е единствената дата на Балканите. Албумът е записан в Стокхолм от продуцента Anders Bagge, работил със звезди като Селин Дион, Джанет Джаксън и Мадона. "EVOLUTION" е високо оценен както от критиката, така и от публиката, попадайки в ТОП 10 на най-големите музикални пазари в Европа – Германия, Италия и Великобритания.

Анастейша е една от най-харесваните певици у нас, като при първата си визита през 2015 г. разпродаде залата далеч преди концерта. Билетите за концерта ще са на цени от 55 до 130 лева.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама