БСП ще сваля правителството утре?

16:09, 06 мар 18 / Политика 25 427 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Внукът на вожда Георги Димитров, който носи неговото име, организира протест утре пред Министерски съвет, съобщава OFFNews.

Събитието "Да Му дръпнем шалтера!Оставка!" ще се проведе от в рамките на половин ден, а до момента 380 души са натиснали иконката "ще присъствам". 

Въпросният Истанбулски дилър на скъпия ток, третия пол и третия престъпен мандат, Борисов, е опасен за човешкия род, националната сигурност, общественото здраве, умствения статус на народа и териториалната цялост на България. Меркелът на Балканите  води България и горките Балкани към национална и регионална катастрофа! 
Настояваме за: Незабавна оставка на джендър-правителството. Служебен кабинет за прочистване на Бардака. 
Смяна на Системата. България над всичко! За нов курс и нова власт!, зоват организаторите Георги Димитров и Йордан Мичев, активист на БСП, който вече живее във Великобритания. 

Утре в 11 часа на същото място се организира и още един протест - обявен като Протест срещу измамата в ЧЕЗ. Акцията е организирана отново в социалната мрежа, а до момента са потвърдили присъствие 125 души. 

През деня стана ясно и че БСП подпомага протестите с автобуси. От страницата на структурата на Столетницата в Дупница става ясно, че е създадена стройна организация за събитието: 

Скъпи съграждани на 07.03 2018г. от 11.00 часа. се организира национален протест пред Министерския съвет по повод сделката с най-голямото ни електроразпределително дружество - ЧЕЗ. Време е вместо да се възмущаваме от всичко това да излезем на улицата и ясно да заявим, че тази държава е и наша. Поканата е за цялото будно българско общество,без значение от партийната принадлежност.За желаещите от гр. ДУПНИЦА , автобусите ще тръгнат в 9.00 ч. от Спортна зала - гр.Дупница на 07.03.2018г.

След полемиката в социалните мрежи и информациите на някои сайтове, от централата на БСП потвърдиха официално, че ще участват в утрешните протести. От партията не коментират дали те са и организатори на събитията.

Междувременно, членът на ИБ на БСП Атанас Зафиров също събира протестиращи в социалните мрежи, а освен това още вчера излезе със статус "07.03.2018 ГЕРБ ке падне !" Потребители му отговарят с въпрос: "А ако не падне, да побутнем?" Риториката в социалните мрежи вече създава притеснения за използване на футболни агитки и възможна ескалация на напрежението утре.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама