11 дрехи и аксесоари, които ни състаряват

13:00, 11 мар 18 / Любопитно 25 585 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Както грима, така и дрехите, с които се обличаме, може да влияят на истинската ни възраст.

Дори и да не искате да се разделяте с любимата си блуза, която носите от 18-годишна, ще трябва да го направите. В противен случай не само че ще изглеждате нелепо, но и тази дреха като нищо ще сложи някоя и друга годинка върху истинската ви възраст.

Ето  съветите на дизайнери, които ще ни помогнат  да разберем кои дрехи и аксесоари ни състаряват, пише Mila.bg.

1. Кристали, принтове и други декорации

Орнаменти, направени от прозрачен материал, сърца, кристали и прочие декорации по дрехата състаряват. Това, разбира се, не означава, че съвсем трябва да се разделим с тях, но е добре да бъдем внимателни да не предозираме с бляскавостта. В противен случай се разписваме с размах в графата на кича.

2. Дрехи като чувал

Дори и да имате повече килограми върху себе си, забравете за развлечените и обемисти дрехи ала чувал. Те скриват силуета и дават допълнително години на снагата. Отървете се от възшироките плетени пуловери и опитайте с рокля, следваща извивките на фигурата.

3. Мрежестите чорапогащници

Чорапите с шарки и тези, които наподобяват рибарска мрежа, са подходящи са мо и единствено, ако ги използвате за фотосесия. В ежедневието нямат място, ако сте преминали младежка възраст. Те със сигурност придават поне 20 години отгоре. Избирайте едноцветни чорапогащници – хем са по-стилни, хем краката ви ще изглеждат по-елегантни.

4. Блузи с прилеп ръкав

Забравете за тази дреха, ако не притежавате наистина фина снага. Широките части около ръцете имат склонността визуално да уголемяват горната част на торса, а оттам и визуално усещането за тялото. Съветваме ви да избягвате обемистите ръкави и винаги купувайте точния размер.

5. Дрехи със земни цветове

Сиво-зелено, маслинено, тъмножълто и кафяво – забравете за тези цветове, ако искате да изглеждате млади. Те подчертават бръчките и придават на лицето нездрав вид. Най-добре заложете на телесен цвят или на нюансите на капучино.


 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама