Серина Уилямс с биографичен сериал

13:20, 29 мар 18 / Любопитно 25 824 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

След като се омъжи, стана майка и създаде своя серия козметични продукти, сега Серина Уилямс се впуска в ново предизвикателство. Тя ще влезе в ролята на актриса и ще изиграе самата себе си в документална поредица на HBO, озаглавена "Being Serena" ("Да бъдеш Серина"). Премиерата на първия епизод е на 2 май.

Тенисистката сподели в профила си в Instagram трейлър на продукцията. От него се разбира, че акцентът ще бъде върху бременността и промените в живота й, настъпили преди, по време и след този период.

"Нямам търпение да споделя с вас през какво минах в последната година. Животът ми коренно се промени", написа Уилямс в социалната мрежа. За първи път ще видим откровената й изповед за притесненията относно кариерата и бъдещето.

Серина дари съпруга си Алексис Оханян с дъщеря през септември миналата година. Малко след това двамата размениха брачни обети на пищна церемония. И така личният живот на 36-годишната тенисистка взе абсолютен превес върху спортната й кариера. 

Въпреки че има сериозни колебания относно това дали ще успее да се завърне на корта, Серина е категорична, че все още не смята да се пенсионира. Намеренията й отново да се върне в професионалния спорт, а след това да роди второ дете на Алексис. 

Още изповеди очакваме в епизодите на "Being Serena", пише Daily Mail.

снимка: Twitter

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама