Редовен пътник ползва 50% отстъпка за театър - нова инициатива на ЦГМ и Младежкия театър

08:20, 08 май 18 25 533 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

На спирката на трамваи 20 и 22 срещу Младежкия театър "Николай Бинев" в столицата от 10,30 ч. до 11,15 ч. ще се проведе инициатива под надслов "Спирка Младежки театър". Тя се провежда от Центъра за градска мобилност и Младежкия театър.
 
Там пътниците ще получат листовки, от които ще разберат за какво точно става дума. Те ще получат и автографи от актьори от театъра. Първите, които ще участват в инициативата, са актьорите Николай Луканов, Рая Пеева, Ахмед Юмер, Николай Желев и Юлиян Петров.

Всички пътници, които имат редовни карти за градски транспорт за срок от 12, 6 и 3 месеца, а също и тези, които пътуват с пенсионерски, ученически и студентски карти, могат да се възползват от кампанията „Спирка Младежки театър“. Вземайки си специален талон с логото на кампанията от пунктовете за продажба на превозни документи на ЦГМ те ще могат да ползват 50% отстъпка от цената на билетите за всички представления на театъра. 

Талонът показва, че картата е валидна и притежателят й ще може да използва намалението за билета. То ще важи за всички постановки от репертоара на Младежки театър „Николай Бинев“ до края на този театрален сезон. Намалението на театралния билет важи и за следващия, но до края на 2018 г.

ЦГМ с подкрепата на Младежки театър прави жест към редовните си пътници и така картата за градския транспорт ще донесе и своеобразен бонус на притежателя й.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама