Райън Гигс: Вярвам, че Алекс Фъргюсън ще се оправи

13:50, 08 май 18 / Спорт 25 426 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Сър Алекс Фъргюсън продължава да се възстановява от операция в интензивно отделение в английска болница, но подкрепата към него от бивши футболисти на "Манчестър Юнайтед" или други хора, свързани със спорта, не спира.

76-годишният бивш мениджър на "черните дяволи" претърпя спешна животоспасяваща операция по-рано през седмицата, след като получи мозъчен кръвоизлив.

"Това само показва каква следа е оставил той и какъв човек е", каза полузащитникът на "Юнайтед" Майкъл Карик, цитиран от bTV.

Райън Гигс, чиято кариера премина изцяло под ръководството на Фъргюсън, добави: "Не само от футболния свят, той получава подкрепа от всички краища на света и от хора, свързани с различни професии. Това е ефектът, който той имаше върху хората. Той значи много за мен. Моля се за него, Кати и семейството. Това са трудни времена за тях, но аз вярвам, че изходът ще бъде положителен и той ще се справи. Фъргюсън оказа най-много влияние върху мен през цялата ми кариера. Както на, така и извън терена".

Защитникът Фил Джоунс добави: "Познавам характера му и знам, че ще се бори. Надявам се да се възстанови. Семейството и приятелите му са около него, а освен това го подкрепят футболистите и служителите на "Манчестър Юнайтед", както и целият футболен свят".

 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама