Четири деца и двама възрастни са ранени при катастрофа край Смолян

13:25, 08 май 18 25 333 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Шестима души, четири от които деца, са пострадали при сблъсък на два автомобила при разклона за село Ляска, община Мадан, съобщи полицията в Смолян.

Лек автомобил ‘’Пежо Партнер’’, управляван от 30-годишен мъж от с. Оглед, община Рудозем, навлиза в лявата лента на платното и се блъска челно в друга кола ‘’Фолксваген Голф’’, управлявана от 41-годишен мъж, съобщи ''24 часа''.

При произшествието са ранени шестима участници в движението: водачът на лекия автомобил „Пежо Партнер“ и пътуващите в него 7- годишно момиче и 8 годишно момче са получили охлузни рани, водачът на другия лек автомобил е с фрактура на носа, пътуваща на задната седалка 4- годишно момче от с. Войкова лъка е с фрактура на дясна бедрена кост и 9-годишно момче от с. Войкова лъка, с фрактура на лява лъчева кост.

Всичките 6 ранени са без опасност за живота. Използвани са обезопасителни колани.

Извършен е тест за употреба на алкохол с техническо средство, като пробите и на двамата водачи са отрицателни. Местопроизшествието е посетено от дежурна оперативна група при РУ-Мадан. Извършен е оглед и е образувано досъдебно производство. Причините за произшествието са в процес на изясняване

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама