Мария намери любовта в Англия

18:20, 18 май 18 / Любопитно 25 569 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Фолкдивата Мария призна, че все по-често пътува до Великобритания не само заради участията си там, но и заради новата си любов. „Чувствам се много добре, много обичам човека до мен, и това си личи. Той е един изключителен мъж като интелект, много е близък като години до мен, естествено аз изглеждам мъничка и крехка до него. Много е възпитан, от прекрасно семейство е и погледа ни към живота е един и същ, а и той като мен е абсолютен работохолик, така че се допълваме някак“, откровена е изпълнителката на „Червения картон“ пред Планета тв.

Мария признава, че любовните трепети не пречат на професионалните й ангажименти, а по-скоро служат като вдъхновение. „Следващата песен е много сладка, записахме я с Радомир Кишев, един нов композитор, с когото работя, а и текстът е уникален. Ако не ми мине котка път, ще я заснема извън рамките на нашата любима родина и ще предложа едно добро видео на всички, които го очакват“, анонсира звездата. Паралелно, тя работи по още две парчета, едното от които ще е изцяло R&B.

Преди година Мария се раздели с втория си съпруг Християн Гущеров, който към момента се стяга за сватба с плеймейтката Светлана Василева. След краха в отношенията й с милионерския син, певицата призна, че си е припомнила какво е да броиш всяка стотинка в джоба. Когато напуснала бизнесмена, тя била със 100 лв. в джоба и се наложило да продаде всичките си бижута, за да поеме елементарни разходи по издръжката на дъщеря си Марая.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама