Граждански диалог с Мария Габриел и Емил Радев ще се проведе във Варна

12:10, 25 май 18 25 471 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Цифровизацията като възможност за растеж на регионите ще бъде във фокуса на предстоящия граждански диалог с еврокомисаря по цифрова икономика и цифрово общество Мария Габриел и българския евродепутат от групата на ЕНП Емил Радев.
Форумът ще се проведе на 28 май, от 9:00 часа в хотел „Черно море” във Варна. Събитието се организира от Представителството на Европейската комисия в България и Емил Радев.

Публичният дебат е посветен на перспективите на младите хора в дигитална Европа. Как ще изглежда цифровото бъдеще на ЕС, какви умения трябва да имат европейците, за да отговорят на изискванията на една все по-бързо променяща се среда, какво представлява новата програма „Цифрова Европа” и какви опасности крие кибертероризмът са само част от въпросите, които ще се дискутират с еврокомисаря Мария Габриел и с Емил Радев, член на Европейския парламент.
Събитието е със задължителна предварителна регистрация онлайн на следния линк: http://bit.ly/EUdialogues0528, който ще бъде достъпен до 12:00 часа на 27 май 2018 г. Регистрационната форма ще остане отворена до достигане капацитета на залата.

 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама