Бил Клинтън отказа да се извини на Моника Люински

11:40, 05 юни 18 / Любопитно 25 393 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Бившият президент на САЩ Бил Клинтън не смята да се извинява на бившата стажантка в Белия дом Моника Люински, авантюрата с която едва не ми струва креслото в Овалния кабинет. Това стана ясно от интервюто за американския канал NBC по повод излизането на нова книга на Клинтън.

„Повече не съм говорил с нея. Неведнъж съм казвал публично, че ми е много мъчно”, казва Клинтън, подчертавайки, че вече се е извинил „пред целия свят”. Попитан не смята ли, че е длъжен да се извини лично на бившата стажанта, той отговаря с категорично „Не”.

Бившият стопанин на Белия дом отбелязва, че не смята, че пресата е била пристрастна при отразяването на скандала преди 20 години и е пренебрегвала определени факти. Освен това, той изразява увереност, че през далечната 1998 година е постъпил правилно, като не е допуснал импийчмънт. „Защитавах Конституцията”, заявява той.

Той говори на представяне на новата си книга, написана съвместно с автора на бестселъри Джеймс Патерсън. Трилърът “Президентът изчезна" разказва за държавен глава, който изчезва, докато се опитва да предотврати апокалиптична кибератака. Романът оглави списъка на бестселърите на “Амазон” още преди да е пуснат в продажба. 
 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама