Джейми Фокс съди жена, обвиняваща го в секстормоз

11:20, 15 юни 18 / Любопитно 25 385 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Предна вълна от обвинения в сексуално посегателство заля Холивуд, като в главната роля този път е Джейми Фокс. Жена е подала жалба в полицейското управление в Лас Вегас, в която е посочено, че през 2002 г. е станала жертва на секстормоз от актьора. Това съобщиха органите на реда.

„На 8 юни жертвата дойде в управлението и подаде сигнал за посегателство, което се е случило в Лас Вегас през 2002 г. и посочи Джейми Фокс за виновник. Случаят ще бъде разгледан, но поради естеството му, повече детайли не могат да бъдат оповестени“, заявиха говорителите.

Според в. Mirror, жената се е оплакала, че звездата от „Джанго без окови“ е искал от нея орална любов, а когато му отказала – той я ударил с половия си орган през лицето. Предполагаемата жертва е заговорила за това чак сега, защото е „вдъхновена от движението #MeToo“.

Шансовете й за победа в съда обаче изглеждат невъзможни, тъй като според законите в щата Невада, обвинение може да се повдигне до три години след престъплението.

Звездата е категоричен, че подобен абсурд не се е случвал.

„Джейми решително отрича, че е имало подобен инцидент някога, и ще подаде оплакване в полицията в Лас Вегас срещу жената за това, че е подала фалшив сигнал против него. Джейми научи за абсурдните обвинения, когато от TMZ са се свързали с негови представители, за да коментират предполагаемия инцидент. До момента този случай не е попаднал в полезрението на властите през изминалите 16 години, защото всъщност той никога не се е случвал“, заяви адвокатката на Фокс.

Междувременно прокуратурата в Лос Анджелис разглежда дело за изнасилване срещу колегата му Силвестър Сталоун, който влезе в списъка със „сексуални хищници“ още през ноември. Според полицейския доклад, през 1986 г. легендарният актьор е извършил сексуално посегателство върху 16-годишна фенка. Анонимната тийнейджърка е подала жалба срещу Слай с обвинение, че я е принудил да правят тройка с бодигарда му. Момичето се оплакало още, че е получило заплахи за живота си в случай, че проговори пред някого за сексуалния контакт с двамата мъже. Прокуратурата в Ел Ей трябва да реши дали да повдигне обвинение или не.

 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама