Сандра Бълок и Кейт Бланшет планират грандиозен обир на Met Gala в „Бандитките на Оушън“

15:20, 15 юни 18 / Любопитно 25 487 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Сандра Бълок и Кейт Бланшет събират "специалистки" за грандиозен обир във филма "Бандитките на Оушън" на Гари Рос. Ан Хатауей, Риана и Хелена Бонам Картър също са сред звездите в продукцията, пише БТА.

Десет години след като оглавяваният от
Дани Оушън екип се сдобива с милиони долари, се събира нова банда. Този път планът е на сестра му - Деби Оушън (Сандра Бълок).

Пет години, осем месеца, 12 дни и малко отгоре - това е времето, за което Деби, току-що освободена от затвора, планира най-големия обир в легендарната си кариера.

Тя има нужда от отбор от най-добрите в своята област - на първо място е бившата ѝ партньорка в престъпленията
Лу (Кейт Бланшет). Двете събират екип от "специалистки" - бижутерката Амита (Минди Кейлинг), мошеничката Констанс, подвизаваща се по улиците (Акуафина), експертката по всякакви кражби Тами (Сара Полсън), хакерката Девета топка (Риана) и модната дизайнерка Роуз Уейл (Хелена Бонам Картър).

Мишената са 150 млн. долара в диаманти - огърлица, която ще украсява шията на световноизвестната актриса Дафни Клугер (Ан Хатауей), голямата звезда на събитието на годината - бала на "Метрополитън" (Met Gala).

Планът изглежда стабилен, но той трябва да бъде изпълнен безупречно от всички в екипа - тайно, но всъщност пред очите на целия град.

Ричард Армитидж е в ролята на Клод Бекер, подозиращият "нещо" кавалер на Клугер на бала. Джеймс Кордън играе Джон Фрейзър - застрахователен агент, който се опитва да подреди парчетата от пъзела.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама