"Тime" оповести най-известните личности в интернет

16:15, 03 юли 18 / Любопитно 25 386 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Поп звездата Риана, рапърът Кание Уест и американският президент Доналд Тръмп се озоваха в един списък. Тримата попаднаха в класацията за 25-е най-влиятелни личности в интернет, подредена от престижното американското списание "Тime". Двата основни критерия на издателите са били влиянието в глобален мащаб и способността да "създават" новини.

Това са онези личности и групи, които когато говорят, потребителите слушат, независимо от възрастта и местонахождението им, успяват да определят онлайн дневния ред на обществото. 

Прави впечатление, че политици в класацията почти липсват. В топ 25 на интернет знаменитостите за 2018 година влезе фотографията на новороденото дете на Кайли Дженър, което стана най-популярно в Instagram, корейската момчешка група "БиТиЕс" и 6-годишен влогър. предава БТА. 

Сред влиятелните на годината се наредиха още 17-годишната певица Бейби Ариел и ученици-активисти от Паркланд, застъпващи идеята за по-стриктен контрол над огнестрелните оръжия. 

В числото на най-забележителните особи в интернет се оказа и студентът Роланд Сабо, който пусна в мрежата записа "Yanny or Laurel", разпалил страстите дори в Белия дом.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама