Емилия посвети песен на Феди Башур

19:20, 06 юли 18 / Любопитно 25 647 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

С балада Емилия почете починалия син на своя любим Жорж Башур – Феди.

Поп-фолк певицата реализира проекта „Завинаги“, посветен на момчето, като песента бе пусната точно 40 дни след смъртта му.

„Да благодаря първо на мъжа до мен – най-силният човек, който познавам и му се възхищавам! На цялото семейство на Федка, че дадоха съгласието си за тази песен! За мен тази песен е повече от специална и беше тежко докато работихме по нея. И винаги ще бъде част от моя действителен живот! Докато имаме сълзи в очите, все още сме хора и все още имаме сърца", обясни решението си в социалните мрежи тя.

„Завинаги“ почва с послание за Феди. Текстът е дело на Мариета Ангелова, музиката е поверена на Saša Nikolić, а аранжиментът е направен от Даниел Ганев. На режисьорския сто за клипа, който е точната доза умерен, сяда Николай Скерлев.

 Парчето се радва на сериозен успех в YouTube, а феновете на чаровната блондинка подкрепят решението й да излее душата си по този начин.

Тази вечер Емилия ще възобнови и участията си, след като взе решение да си вземе почивка от музикалната сцена след злополуката.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама