Гери-Никол опроверга ареста си в Париж

16:45, 28 юли 18 / Любопитно 25 447 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

„През последните дни „новините” около моето име зачестяват като количество, а качеството им вече е извън всякаква граници за достоверност. И въпреки личното ми убеждение, че няма „лоша” реклама, когато във „фалшивките” се споменават думи като арест и нарушаване на обществения ред, не мога да не ги опровергая“, това написа изпълнителката Гери-Никол в официалната си страница в социалната мрежа Фейсбук.

„Разпространяваният клип е заснет на точка около Айфеловата кула, на която много известни и неизвестни хора си правят снимки и клипове. Това се случва докато колите са спрени на светофара и приключва с пускането на движението“, пише още певицата.

Публикуваният клип е заснет от наши приятели и е пулбикуван , защото отразява нашето добро настроение в този миг. След заснемането на този клип на това култово място ние продължихме необезпокоявани от никого своете добро прекарване в града на любовта.

„Обръщам се към медийте, които публикуваха тази невярна информация с надеждата, че сега, когато знаят истината ще публикуват и нея. Това би било едно честно поведение в такъв случай“, категорична бе тя.

Това е второ писмо от Гери-Никол до медиите за последните дни. Вчера тя опроверга информацията, че ще пее на събора на БСП на Бузлуджа, както и, че кметът на Варна Иван Портних я е заплашвал.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама