Жените царуват в новия сезон на VIP Brother

16:00, 01 авг 18 / Любопитно 25 388 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Жените ще царуват в новия сезон на VIP Brother през есента по Нова телевизия. Най-известната къща у нас отново ще събере плеяда от звезди, които ще видим в неподозирана светлина.

Шоуто, което постави основите на риалити телевизията в България, се завръща в ефира през есента, а темата „Женско царство“ обещава да даде цялата власт, но и цялата отговорност в ръцете на дамите.

Събитията в Къщата ще се случват според волята на жените, а съквартирантите ще изпаднат в ситуации, които надхвърлят и най-смелите им фантазии за преживяването, наречено VIP Brother. Матриархатът в ефира ще разбие всички клишета и ще надхвърли всички очаквания тази есен.

Ще са подложени ли мъжете на тежки условия в Къщата? Ще има ли въобще мъже сред съквартирантите? Каква ще е волята на жените в най-известната къща? Как гледа Big Brother на идеята жените да управляват Къщата? Кои ще са цариците и ще имат ли царе до себе си? Ще има ли война между мъжете и жените? Кой ще надделее и кой е всъщност силният пол? Кои са звездните участници в новия сезон на шоуто?

Отговорите на всички тези въпроси ще разберем
тази есен.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама