Дженифър Лопес получава приза "Авангард" на името на Майкъл Джексън

20:30, 01 авг 18 / Любопитно 25 392 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Певицата и актриса Дженифър Лопес ще получи приза "Авангард" на името на Майкъл Джексън на предстоящата церемония за видео музикалните награди на MTV, съобщи Асошиейтед прес, цитирана от БТА.

Отличието се присъжда на изпълнители за постижения в музика и филми, както и на режисьори на музикални клипове. Сред предишните носители на наградата "Авангард" са Мадона, "Гънс ен роузис", Бионсе. Миналата година със специалния приз беше удостоена певицата Пинк.

Отличията "Авангард" се връчват от учредяването на видео музикалните награди на MTV през 1984 г. На първото наградно шоу с приза са почетени "Бийтълс", Дейвид Боуи и режисьорът Ричард Лестър. През 1991 г. наградите са преименувани в чест на Майкъл Джексън.

Освен че ще получи специалния приз, Дженифър Лопес ще бъде и сред изпълнителите на церемонията.

Видео музикалните награди на MTV ще бъдат раздадени на 20 август в "Рейдио сити мюзик хол" в Ню Йорк. Основният претендент за отличията е рапърката Карди Би с десет номинации. Дженифър Лопес е номинирана за две награди за парчето "Dinero", записано в сътрудничество с Карди Би и диджей Калед.

 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама